Gaga živi američki san: Draganu Mirković u L.A.-u dočekao Jean-Claude Van Damme! (FOTO)

Dragana Mirković započela američku turneju, a u L.A.-u dočekao Jean-Claude Van Damme!

Proteklih dana Dragana Mirković i Toni Bijelić odleteli su za Kaliforniju, a tamo ih je ni manje ni više dočekala svetska zvezda velikog platna Žan Klod Van Dam (Jean-Claude Van Damme).

Odavno je poznato da bračni par Mirković-Bijelić vezuje blisko prijateljstvo sa  proslavljenim holivudskim glumcem belgijskog porekla koje gaje već godinama unazad, a ovog januara drženje su nastavili “gradu anđela”.

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Glumac je zajedno sa svojom lepšom polovinom Marinom Mazepom, glumicom i plesačicom ukrajinskog porekla, za prijatelje iz Austrije organizovao obilazak Los Anđelesa i Holivuda, a sudeći po fotografijama, ovaj veseli četvorac se sjajno provodio tog dana.

Dragana Mirković je za SAD otputovala na dugo planiranu američku turneju koja obuhvata koncerte u gradovima: Phoenix (03.02.), New York (04.02.), Atlanta (10.02.), Chicago (11.02.), Detroit (17.02.) i Sant Louis (18.02.).

Tako je sinoć Dragana otpočela turneju koncertom u Feniksu (Phoenix), a sudeći po snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, bilo je prepuno, veselo i raspevano, a kako Dragana, tako i publika sjajno raspoloženi.

Večeras je Njujork na redu…

Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Čuveni China Theatre u L.A. / Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Ovakao je bilo sinoć u Feniksu / Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Foto: Promo

Tekst: Portal Svet Dijaspore