Lažni sjaj Adaktara: Rijaliti „bogataši“ razočarali gledaoce

Rijaliti šou program „Adaktarovi“ koji je krenuo da se emituje na televiziji Pink navodno predstavlja srpsku porodicu Kardašijan koja uživa u luksuzu – dok su u realnosti daleko od rijaliti zvezda u SAD i do sada su trpeli neprestane kritike javnosti i medija.

Ne, loša gluma i banalni scenario nisu jedino što nas odbija od ovog rijaliti formata koja bi trebalo da bude jeftina kopija najpopularnije porodice na svetu.

Adam Adaktar, koji je svojevremeno promenio svoje prezime, sa svojom porodicom ima kozmetički salon, a sam sebi je dao ime „bog obrva“. Priča puštena u medije je ta da od svog umeća sa obrvama zarađuje milione. Istina je, ipak, drugačija, navode na društvenim mrežama.

Tviterom kruži fotografija na kojoj piše kako je račun navodne firme Adama Adaktara, koja se bavi tetovažama, privremeno u blokadi, zbog duga od 35.000 dinara.

Salon Adama Adaktara, kako navode tviteraši, inače zarađuje ukupno 63.000 evra godišnje.

Ko je uopšte ova porodica?

Porodica je poreklom iz Čačka, svi su promenili svoja krštena imena, insistiraju na bogatstvu i brendiranoj garderobi, a novac zarađuju tetoviranjem obrva.

Internet publici i korisnicima Instagrama su postali poznati po specifičnom životnom stilu, često čudnom i bahatom ponašanju koje je žestoko kritikovano u medijima i na društvenim režama. Svoje navodno bogatstvo stekli su jer su vlasnici savremenog centra za ulepšavanje u kome isključivo tetoviraju obrve.

„Kurir“ je navodio da se ova porodica bavila prevarama.

Adam je navodno živeo s majkom i sestrom dugo godina kao podstanar kod jednog čoveka u Čačku, a u tom kraju grada pomenuti mediji navodi da su razgovarali sa komšinicom koja tvrdi da su prevarili stanodavca.

„Bobana, koja je promenila ime i sad se zove Alis, kao samohrana majka je tražila studio za iznajmljivanje u Čačku u kom bi radila kako bi prehranila decu. Išla je na tužnu priču i moj pokojni komšija se sažalio na nju. Oni su živeli ovde gore u ovom stančiću. To je sve bilo u mnogo lošijem stanju nego danas. Gore je jedna garsonjera od oko 30 kvadrata, a dole je držala kafić i tatu studio, u kojem je radila“, rekla je peva komšinica Adaktarovih, dodajući da i da je Bobana zloupotrebila poverenje vlasnika stana i prevarila ga za čak 5.000 evra.

„Ona je lepo radila, imala je mnogo posla. Konobarisala je u kafiću i tetovirala u studiju. Imala je posla, ali je sve pare trošila na raskalašan život. I to ću vam objasniti. Ona je stanodavcu redovno plaćala kiriju, a pošto je konstantno radila i nije pokazivala da ima finansijskih problema, nesrećni čovek nije ni pretpostavio da oni uopšte ne plaćaju struju. Ispostavilo se, tako se pričalo, da je bila bliska sa čovekom iz elektrodistribucije u Čačku i da joj skoro četiri godine nije stigao nijedan račun za struju. Kada je vlasnik kuće to shvatio, Bobana je tokom noći pokušala da napusti stan sa ukućanima i iznese sav nameštaj“, objasnila je ova komšinica za „Kurir“.

Majka i sin na traktoru u spotu pevača

Mediji su pisali i o muzičkom spotu Adama i Alis Adaktar, koji su svoje početke u javnosti imali kao glumci u dva videa Zlog Pevača, za koje su mislili da se više neće pojaviti u javnosti i da niko neće moći da ih poveže s njima.

Ono što posebno bode oči je da su oni u ovim spotovima gotovo neprepoznatljivi i da su ih snimali kada na sebi nisu imali nikakve estetske intervencije, pa gotovo i da ne liče na sebe.

Bobana, koja je kasnije promenila ime u Alis, i njen sin Adam se tako u spotu za pesmu „Auto-put“ voze na traktoru, dok u pojedinim scenama Adam svira trubu, dok mu majka s još dve žene u provokativnim kožnim kostimima igra na livadi i na njivi, dok je iza nje stado ovaca.

Da je ova prva saradnja bila i više nego uspešna, svedoči i to da je Bobanu Zli Pevač angažovao za još jedan spot „Ološ me opija“ iz 2017. godine, pa se tako tokom video-ostvarenja on je grli, a ona mu sedi u krilu.

Zli pevač je ova saznanja potvrdio za pomenuti mediji.

Isti mediji navodi i da je Bobana, sada Alis, zanemarivala decu zbog novog dečka, da ih je ostavljala same u kući dok se ona provodila na letovanju.

Izvo. nova.rs