Haris i Đina Džinović nemaju iste poglede na njenu vezu sa reperom

Legendarni pevač Haris Džinović, kako izvori bliski njemu tvrde, navodno je jako ljut na ćerku Đinu zbog toga što se upustila u vezu sa njegovim kolegom Mihajlom Veruovićem.

Đina je već nekoliko meseci u vezi sa reperom, a kada je nedavno saznao za to Haris je poludeo i tražio od ćerke da prekine romansu.

Džinoviću se ne sviđa to što mu ćerka izlazi s javnom osobom, a ni javno eksponiranje veze. Upravo zato je Vojaž rekao da im priče o njima stvaraju probleme. Ipak, oni imaju porodice i prezimena koje stoje iza njih i čiji obrazi moraju ostati čisti.

– On je jedva prihvatio i Đininog bivšeg dečka, fudbalera Andreja Đurića, i to njihovo javno eksponiranje veze, što se njemu nikada nije sviđalo. Sada, kada je saznao da mu mezimica izlazi s pevačem, bio je van sebe – rekao je izvor.

Đina i Vojaž već su duže vreme izuzetno bliski, iako je ona tvrdila da je njihov odnos isključivo prijateljski.

– Skoro su zajedno bili na Gardošu, a svima koji su se tu zatekli bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan – rekao je izvor.

Foto: Instagram

Izvor: svet.rs