KAD TAD SE SVE SAZNA: Reditelj Dejan Milićević otkrio anegdotu sa Cecom staru 30 godina!

U krugovima u kojima se kreću selebritiji postoji mnoštvo anegdota koje nikada nisu ispričane javno.

Tek ponekad neka od tih anegdota ugleda svetlost dana, često puta nakon više godina, ili pak decenija kao što je reč o najnovijoj koju je ispričao proslavljeni estradni guru Dejan Milićević.

Naime, reditelj muzičkih spotova i modni fotograf Dejan Milićević koji je tokom svoje bogate karijere sarađivao je sa brojnim zvezdama, nedavno se prisetio jedne od mnogih anegdota koja je vezana za rad sa Svetlanom Cecom Ražnatović.  

„ Ima toliko tih anegdota… Anegdota koja nije da mi je najupečatljivija, ali gde vidiš da je neko surovi profesionalac je kad smo radili prvi omot za „Ljubav fatalnu“ za Cecu, slikali smo je u garaži na Obilićevom vencu, želeli smo Cecu zalizanu na motoru, a frizerka nije ponela fajtalicu i Ceca vidi baricu i kaže: „Pa evo ti, uzmi vodu odavde“ i frizerka umoči ruke u baru i zaliže joj kosu, to je kada je neko surovi profesionalac i bitno je samo da se završi posao –  prepričao je Dejan situaciju koja se dogodila davne 1995. godine.

Tom prilikom je uporedio saradnju sa Cecom i Brenom te otkrio da li su ove dve velike zvezde komlikovane na snimanjima.

„Ceca i Brena se baš razlikuju. Jedna voli da snimanja traju duže, dok druga ne. Brena je surovi profesionalac ona ide da snima i na -50! Naravno jedna voli da snima napolju, druga unutra, ali ne mešaju mi se u posao to je bitno. Cecu bolje poznajem jer sa njom radim duže, ali ona recimo voli da što pre završi. Ali obe vole da na kraju vide kako je sve ispalo“ – otkrio je Milićević za Grand nedavno.

Tekst: Svet Dijaspore / S.N.G.

Foto: Instagram/dejan_milicevic//cecaraznatovic