Ispunjeno obećanje: Marija Šerifović posetila Mustafu u Zenici te mu regulisala smeštaj za godinu dana!

Kao što smo već pisali, Marija Šerifović je čim je čula za nemilu situaciju u kojoj se našao mladi pevač Mustafa Hrustić iz Zenice, pokrenula akciju “Da Mustafa dobije dom”. Marija Šerifović pokrenula akciju „Da Mustafa dobije dom“: Pomozite joj da pronađe pevača iz Zenice! (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Rečeno učinjeno!

Nakon toga što je Evrovizijska pobednica uz pomoć dobronamernih ljudi stupila u kontakt sa Mustafom, ona ga je i posetila u Bosni.

Marija je iznenadila Mustafu i posetila ga u stanu u koji se nedavno uselio, a svoje obećanje, kao i uvek, ispunila je time da je Mustafi platila kriju za stan za narednih godinu dana, tačnije od kraja avgusta ove godine do kraja avgusta sledeće 2024. godine.

Pored kirije, gazdarici kuće dala je novac i za račune, takođe za godinu dana. Marijin menadžer je Mustafu, nakon Marijine posete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gde će, dokle god to on bude želeo, imati tri besplatna obroka dnevno.  

“Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana..” – rekla je Marija za portal kurir.rs.

Svet Dijaspore / Izvor: Kurir.rs