Muž Slađe Alegro nasmejao sve: Mila i mama uvek lepe, ja uvek gladan!

Pevačica Sladja Alegro pre nekoliko dana proslavila je rođendan nasledici Mili, a slike sa žurke razgalile su srca brojih pratilaca.

Slađa i njen suprug Zoran za ćerkicu su pripremili iznenađenje, pa je rođendanska žurka organizovana u jednoj igraonici. Mala Mila se posebno obradovala maskotama crtanih junaka koje su dodatno ulepšale ovo slavlje.

Pevačicin suprug je nakon proslave podelilo jednu sliku koja je nasmejala sve pratioce na društvenoj mreži Instagram.

-Fotografija koja nas najbolje opisuje: Mila i mama uvek lepe i nasmejane. Ja uvek gladan, Ana, Elza i Olaf su imali zelju da se slikaju sa mamom – napisao je Zoran i nasmejao sve.

Podsetimo, Slađa je na dan rođendana emotivnom porukom nasledici čestitala rođendan, a u komentarima su se samo nizale čestitke kolega i prijatelja.

– Lete godine mila moja devojčice, al ja ih se ne bojim, ne kažem onu čuvenu nek uspore malo.
Ne bojim se jer znam da nas čeka samo lepo, jer znam da smo najjači, sve dok imamo jedni druge. Toliko toga stvaramo… Toliko toga prolazimo skupa, koliko je samo osmeha iza nas, naših razgovora, pesama, igre, ludiranja, koliko šetnji, parkova,koilko prelepih putovanja… Šta nas sve još čeka ružo moja mirisna. Da mi te Bog dragi čuva, da čuva tu tvoju dobru dušu, čistu kao prvi sneg, taj tvoj osmeh najlepsi i oke u kojima se vidi sva ljubav ovog sveta. Voli te majka, zauvek
– napisala je Slađa uz sliku sa ćerkom Milom.

Izvor: Grand/nova.rs