Marija Šerifović pokrenula akciju „Da Mustafa dobije dom“: Pomozite joj da pronađe pevača iz Zenice! (VIDEO)

Ovih dana internet je preplavila jedna ljudska priča i akcija koju je pokrenula pobednica Evrovizije.

Naime, do Marije Šerifović stigao je snimak objavljen na YouTube kanalu Srećka Stipovića, na kojoj se vidi i čuje Mustafa Hrustić, pevač iz Zenice koji već neko vreme živi ispod mosta u svom gradu.

Elem, pošto mnogi smatraju da Mustafa poseduje vanserisjki talenat za pevanje, u video zapisu Srećko ga je upitao zašto se ne prijavi na takmičenje „Zvezde Granda“, na šta je Mustafa iskreno odgovorio: „Kako? Ne mogu ja s deset maraka otići tamo. Trebaš imati novaca da se fino obučeš, da imaš mašnu, da budeš čist. Treba se predstaviti odakle si, ime, prezime, koliko godina imaš. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti. Nemam ni roditelja, nemam nikog svog“.

Čuvši Mustafovu izjavu o tome da nema novaca da stigne do Beograda, a kamoli za sve ostalo, Marija je izrazila želju da pomogne.

„Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi da ga pronađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom. I mašnu“, napisala je Marija na svom zvaničnom Instagram profilu.

Pogledajte emisiju i javite nam ukoliko imate neku ideju kako pomoći Mustafi Hrustiću:

Tekst: Svet Dijaspore