Film „Munje“ stiže u Australiju! Od 3. do 9. avgusta u bioskopima Melburna, Sidneja, Brizbejna, Adelejda, Kanbere i Perta! (VIDEO)

Film „Munje“ stiže u Australiju! Od 3. do 9. avgusta u bioskopima u Melburnu, Sidneju, Brizbejnu, Adelejdu, Kanberi i Pertu! (VIDEO)

Nakon prepunih bioskopskih dvorana kako u Srbiji i regionu, tako i širom Evrope, nastavak domaćeg kultnog filma „Munje 2“ premijerno će biti prikazan i na najudaljenijem kontinentu – Australiji.

„Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će film „Munje: Opet!“ biti prikazivan od 3. do 9. avgusta ove godine u odabranim „HOYTS“ bioskopima u Australiji. Film će moći da se pogleda u Melburnu, Sidneju, Brizbejnu, Adelejdu, Kanberi i Pertu. HOYTS je jedan od najvećih bioskopskih lanaca u Australiji sa više od pedeset bioskopa širom zemlje, što ovom događaju daje poseban značaj“ – rekao je za portal Svet Dijaspore Pedja Ljubojević, direktor Adria Filma i sa ponosom dodao:

„“Munje: Opet!“ predstavljaju prvi srpski film koji je ušao u zvaničnu bioskopsku distribuciju u Australiji. Ovo je izuzetan uspeh srpske kinematografije i značajan korak ka globalnoj prezentaciji srpske kulture i filmske industrije. Prikazivanje u Australiji omogućila je kompanija Adria Film, koja je zadužena za internacionalnu distribuciju filma“.

Film „Munje: Opet!“:

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju.

Tekst: Svetlana Nenadovic Glusac

Foto: Promo