Film „Ala je lep ovaj svet“ od petka 21. oktobra premijerno u evropskim bioskopima (VDIEO)

Film „Ala je lep ovaj svet“ premijerno će biti prikazan u Beču u petak, 21. oktobra, u bioskopu Cineplexx Millennium City, sa početkom u 19:30 časova. Premijeru u Austriji će svojim prisustvom uveličati glavna glumica Anđelka Prpić, i glumac i scenarista Andrej Šepetkovski.

Nakon svečane premijere u Beču, film nastavlja da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City, Donau Zentrum i Lugner City Kino. Austrijska publika će imati priliku da pogleda film „Ala je lep ovaj svet“ i u Cineplexx bioskopima širom zemlje u nedelju, 23. oktobra.

Film će takođe biti prikazan 30. oktobra u odabranim bioskopima Nemačke, Švajcarske, kao i u Češkoj republici i na Malti.

Film prati priču Ljubiše, anđela čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu. On je već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije „Šetnja sa lavom“ . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, ali stvari ne idu uvek glatko kako smo ih zamislili…

Glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović, a pored njih uloge tumače i Nikola Pejaković, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević i mnogi drugi.

Ulaznice su puštene u prodaju na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Vidimo se u bioskopu!

Svet Dijaspore

Foto: Promo