Da li bi voleli da mirišete ovako? – Elon Musk lansirao parfem koji miriše na spaljenu kosu

Elon Musk je inovator, koji ne semo što sa „The Boring Company“ gradi podzemni tunel za svoje Tesla automobile, već je ovih dana objavio da lansira i svoj prvi parfem“Not-A-Flamethrower” – koji verovali ili ne miriše na zapaljenu kosu.

“Burnt Hair – The Essence of Repugnant Desire” (na nemačkom: Verbrannte Haare – Die Essenz widerwärtiger Begierde) naziv je novog proizvoda koji je Elon lansirao, a naziv je proistekao iz jedne šale na društvenoj mreži „Twitter“.

Da Elonu Masku apsolutno sve ide od ruke kada je biznis u pitanju, pokazuje podatak da je 10.000 bočica parfema već prodato, ako uzmemo još i cenu od 100 dolara koliko on košta, jednostavnom računicom se dolazi do sume od milion dolara.

Međutim, ima jedna začkoljica… Naime, parfem se jos uvek nije pojavio na tržištu, već je najavljeno da će se parfem „za one koji žele da se izdvoje iz mase“ u parfimerijama pojaviti tek s početka 2023. za koji sam proizvođač kaže: „Skrenite pažnju na sebe kad prolazite kroz aerodrom“.

Podatak da će se parfem tek pojaviti na tržištu, nije omeo njegovu dalju prodaju, već se on može kupiti (naručiti) putem prodajnih platformi „eBay“ i „Scalper“ za tričavih 500 do 1.000 dolara.

Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Screenschot Instagram/elonmusk