“Philip Martin’s” na sajmu “ImSalon Messe” u Beču – Emma Garić: Mi smo mono brend sa najvišim nivoom luksuza na tržištu!

Od 15. Do 16. oktobra u Beču je održan „ImSalon Messe“, sajam namenjen nezi kose koji je organizovao istoimeni magazin namenjen frizerskoj branši.

Pored najpoznatijih svetskih brendova, u ulozi izlagača na ovogodišnjem sajmu u Beču, po prvi put se pojavio proslavljeni italijanski brend “Philip Martin’s“, poznat po svojoj liniji luksuzne organske kozmetike.

Kao što je Italijankama i ženama širom sveta već duži niz godina poznato, “Philip Martin’s” je najbolji saveznik ženskoj lepoti, a sada je došao red da se sa ovim sjajnim proizvodima vrhunskog kvaliteta upoznaju i pripadnice lepšeg pola i u ovom delu Evrope, ali i šire.

Naime, na štandu “Philip Martin’s“ razgovarali smo sa Emmom Garić, generalnim i ekskluzivnim zastupnikom za Austriju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Makedoniju, Crnu Goru, Albaniju i od skora i Ujedinjene Arapske Emirate.

Emma Garić je pre tri godine otpočela saradnju sa kompanijom “Philip Martin’s“ kao njihov klijent, zatim agent, a u međuvremenu uz puno truda i zalaganja postala je njihov partner, predstavnik brenda i ekskluzivni distributer za Austriju, zemlje Balkana i Emirate.

„Brend sam upoznala kao klijent “Philip Martin’s“ u salonu koji sam na moju veliku žalost, otvorila pred samu pandemiju. Kasnije je taj studio, u senci svih mera koje su u to vreme bile na snazi u Beču, morao da bude zatvoren. Međutim, ja sam dobro poznavala proizvode “Philip Martin’s” i lično bila zaljubljenik njihove linije organske kozmetike, te sam sa PM iznova ostvarila saradnju, ovog puta kao njihov agnet“ – rekla nam je Emma Garić, o počecima saradnje sa brendom “Philip Martin’s“ i dodala: „Poznanstvo sa gospodinom Mauro-m Trimigliozzi-em, osnivačem brenda “Philip Martin’s“ otvorilo je nove mogućnosti za saradnju. Naime, nakon jednog od sastanka sa njim u Italiji, gde sam mu predstavila biznis plan za zemlje Balkana, koji se njemu jako dopao, započeli smo partnersku saradnju a ja dobila licencu za ekskluzivnog zastupnika“.

„Za svaku od zemalja za koju sam zastupnik, drugačije će biti postavljena segmentacija poslovanja. Mi nismo brend koji se nudi „od vrata, do vrata“ i time nismo multi, već smo mono brend, koji želi da zadrži ekskluzivnost i najviši nivo luksuza na tržištu” – rekla nam je Emma Garić o razvojnim planovima brenda “Philip Martin’s“.

Emma Garić, vlsnik licence za Austriju, balkasnke zemlje i Emirate (levo) i Neira Kos, brend menadžer i partner za Austriju (desno)

E-Mail: emma.garic@garic-project.com

Instagram:

philipmartins.at

philipmartins.hr

philipmartins.slo

philipmartins _rs

philipmartins _mk

Ekipa portala Svet Dijaspore

Foto & Video: Svet Dijaspore