ESTRADNI RAT – CECA/MIRA/MAYA: Koja verzija vam se više dopada? (VIDEO)

Nedavno je nekada veliki hit „Ne računaj na mene“ iznova ugledao svetlost dana, ovog puta glas sa Cecom Ražnatović umesto Mire Škorić ukrstila je Maja Berović.

Odavno je poznato da nekada najbolje prijateljice Ceca i Mira već nekoliko godina nisu u dobrim odnosima, ali ovaj čin da je „zameni“ nekom drugom pevačicom, kako glase neki od komentara na društvenim mrežama, zadnji je udarac nekadašnjem prijateljstvu.

Pesmu „Ne računaj na mene“ Ceca i Maja su snimile u studiju pod budnim okom Fute Radulovića koji je i nosioc autorskog prava na ovu numeru, tako da što se pravno-formalnog dela tiče problema nema.

Međutim, publiku interesuje više onaj moralno/muzički..

U javnom prostoru mogu se pročitati svakakvi komentari, jedan od onih koji je dodatno podigao prašinu je komentar Maje Berović za Telegraf kada je prokomentarisala Miru „Da sam na njenom mestu poslala bih šampanjac i bombonjeru“ – što je naišlo na mnoštvo negativnih komentara.

Mira je na sve to objavila samo snimak sa nekog od svojih nastupa na kome sama izvodi ovu duetsku pesmu…

Ceca kao i obično ne komentariše…

Jelena Karleuša je javno stala na stranu Mire Škorić objavivši svoj stav na društvenim mrežama…

– Ovu pesmu treba da peva samo ova zvezdetina i pevačina. Uopšte ovim nisam htela da objasnim koliko su one dve ispale jadne… – započela je Karleuša, pa dodala:

 – Ne! Mir Božji! Ali, ajde Nanogica to je standardica, okice vrlja od zla, ali ona druga sa Taško Načić facom?! Ona uopšte nije ispala jadna jer je za to potreban određen IQ… Tako da, niko nije jadan – napisala je Jelena.

Portal Svet Dijaspore donosi vam obe verzije ove pesme koja u oba slučaja ima milionske preglede, a vi sa nama podelite vaše mišljenje koja verzija vam se više dopada.

Tekst: Svet Dijaspore

Foto: instagram/cecaraznatovic/miraskoric/mayaberovicofficial