TO SAMO ONA MOŽE: Cela turneja Dragane Mitković imaće humanitarni karakter! (VIDEO)

Dragana Mirković emotivno otpočela turneju u Tuzli: Dosta je suza, vreme je za pesmu

Dragana Mirković otpočela je svoju turneju „Do poslednejg daha“, kojom obeležava četiri decenije karijere, koncertom u Tuzli pred prepunom dvoranom Mejdan, iako je prvobitno planirano da to bude iz beogradske Arene.

Vidno ganuta, pevačica je izašla pred publiku i obratila im se sa tugom u glasu.

„Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako, ali kada vas vidim, znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu“, rekla je Dragana i potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitovima,  napravivši još jedan nastup za nezaborav.

Deo atmosfere sa ovog nastupa možete pogledati u video-prilogu na početku teksta, kao i u tekstu.

Dragana Mirković počela turneju iz Tuzle i upisala se u istoriju humanosti: Njen neverovatni gest je za naklon

Mnogo puta, tokom svoje četiri decenije duge karijere, Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje „Do poslednjeg daha“ uradila nešto što niko pre nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Ona je objavila da će čitava turneja, osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru, biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli.

Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan, Dragana je imala priliku da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od 10.000 maraka, odnosno nešto više od 5.100 evra.

Gaga je bila ganuta sudbinom ovog hrabrog oca i divno vaspitane dece / Foto: Goran Jovanović

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece, bio je ganut gestom pevačice koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju svoju omiljenu pevačicu.

„Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej, svuda gde mogu, učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu“, rekla je vidno dirnuta Dragana.

Porodica Mulabdić i Dragana Mirković / Foto: Goran Jovanović

Svet Djaspore

Izvor: Nova.rs

Foto: Goran Jovanović