DA LI GA NEKO POZNAJE? Raspevani putnik pevao 14 sati na putu od Sarajeva do Beča (VIDEO)

Tikotokom se širi viralan snimak iz autobusa koji je nastao na putu od Sarajeva do Beča a u kome se vidi i čuje  raspevani putnik koji je „počastio“ ostale putnike pesmom – i to punih 14 sati vožnje!

Talentovani a neafirmisani pevač, pevao je iz sveg srca stihove Šabana Šaulića: „Željan sam Bosne i rodnog kraja, tebe stara majko i tvog zagrljaja. Hoću da se vratim svega mi je dosta, volim moju Bosnu, tu mi srce osta“, međutim¸ njegov repertoar je i za jednog dugogodišnjeg kafanskog muzičara bio više nego bogat.

„Nema koja mu nije pala na um za 14 sati vožnje“, piše u opisu videa koji je pregledan više hiljada puta , a koji je prvi objavio Index.hr.

@irhadskopljak1

Centrotrans Sarajevo-Beč

♬ original sound – Irhad

„Samo rokaj, majstore“ 

Komentari koje su konzumenti Tiktoka ostavljali na ovoj društvenoj mreži varirali su od „Ljudino, ja bih tebe zaključao u WC-u“ – pa do „To, kralju“, „Živ i zdrav bio“, „Možda ga boli zub“ i „Samo rokaj, majstore. Tko neće slušati, može izaći“, samo neki su od komentara. 

Manje je poznato da postoji i drugio deo snimka:

@irhadskopljak1

Uz prevoz solisticki koncert gratis plus suplje price od kolijevke pa haman do groba pripredio nam je nas dragi cikica 🙂 ziv bio al se ne ponovio

♬ original sound – Irhad

Da li slučajno neko poznaje raspevanog gospodina sa video snimka? Ukoliko znate, javite našoj redakcij u Beču na: svet.austria@gmail.com

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Freepik.com/društvene mreže/Tiktok