Boba Živojinović slavi 60. rođendan već danima: Pogledajte kako ga je Brena rasplakala (FOTO+VIDEO)

Već nedeljama bračni par Brena i Boba Živojinović letnje dane provode na svojoj jahti krstareći po crnogorskom primorju, na kojoj im često društvo prave članovi porodice i prijatelji koji se naizmeničo smenjuju.

Slobodan Boba Živojinović pre dva dana proslavio je svoj jubilarni 60. rođendan, a rođus ovog simpatičnog Kolosa, kao u filmu „Ivkova Slava“ slavi se već danima…

Naime, slavlje Bobinog okruglog rođendana održano je veče uoči rođendana u jednom luksuznom restoranu u Tivtu, na kome su pored Lepe Brene, prisustvovali i sinovi Filip, Stefan i Viktor, kao i unuk Aleksandar sa mamom Aleksandrom Prijović.

Slavljenik je duvao svećice sa torte na tri sprata okružen najbližim članovima porodice, dok je Brena voljenom suprugu pevala rođendansku pesmu, što je slavljeniku nateralo suze na oči.

Zvanice su uživale u odabranim specijalitetima renomiranog restorana, dok se za dobar štimung pobrinuo Peđa Jovanović (Blizanci Band), međutim, mikrofona se latila i Lepa Brena te je za okupljene otpevala neke od svojih najvećih hitova.

Sutradan, na sam dan rođendana, bračni par Brena i Boba zaplovili su sami na jahti i dan proveli romantično ispijajući penušac iz sopstvenog vinskog podruma „Vertiz“ ploveći ka pučini…

… a Brena je Bobi čestitala rođendan rečima: „Sretan 60-ti rodjendan. Godine su broj koji treba ispuniti radom, dobrotom, porodicom, prijateljima, stvaralaštvom i srećom, kreativnošću, dostojanstvom. U svemu si bio pravi i veličanstven“.

Redakcija portala Svet Dijaspore koristi priliku i čestita Bobi Živojinoviću okrugli rođendan – Živeli!

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/brenaa