ANASTASIJA REŠILA DILEMU: Evo zašto je Nemanja Gudelj nosio pantalone sa etiketom na venčanju!

Kada su se u javnosti pojavile prve fotografije sa intimnog venčanja Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelja, gotovo svi su se zapitali šta radi etiketa na pantalonama mladoženje?

Naime, Anastasia i Nemanja su se na vernost zakleli pred matičarom na građanskom venčanju, a  svečani ručak za uži krug obe porodice upriličen je u domu Ražnjatovića.

Svi su primetili da je Anastasija blistala u svedenoj i svilenoj haljini boje šampanjca, dok je Nemanja bio u crnim pantalonama i beloj košulji.

Međutim, jedan detaj je izazvao more komentara na društvenim mrežama. Elem, na pantalonama mladoženje se jasno videla etiketa za koju se stvorila dilema da li je Nemanja u žurbi zaboravio da je skine, ali se onda postavlja pitanje, da li je moguće da mu neko od prisutnih nije ukazao na propust…

Pošto je „afera etiketa“ postala skoro važnija od samog čina venčanja, Anastasija je objasnila o čemu se radi…

Naime, reč je o modelu pantalona iz nove kolekcije Luj Viton (Louis Vuitton), na kojima je upravo sporna etiketa modni detalj. Odlaskom na sajt prestižnog brenda ispostavilo se da pantalone koštaju „tričavih“ 1.000 evra – sa sve etiketom koja se nikako ne treba skidati!

Modne kuće žive od toga da kupci na sebi nose njihove prepoznatljive oznake – i to besplatno (pritom papreno plate isti taj komad garderobe ili aksesoara), međutim, postavlja se pitanje, da li zaista takvu jednu reklamu treba ostaviti na sebi i za jednu svečanu priliku kakva je sopstveno venčanje? Šta vi kažete na to?

Tekst: Svet Dijaspore / Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/raznatovicanastasia