Zvanično saopštenje Grand produkcije: „Jelena Karleuša obmanula javnost!“

Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u subotu je krenula, kao i svih prethodnih sezona, pobednički!

Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mesto ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis. 

Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći se fotošopom izmeni grafikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji. 

U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši merenje trenutne gledanosti, gde se jasno vidi da su „Zvezde Granda“ ubedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe! 

Takođe, u nedelju je prelimirano stigao grafikon agencije za merenje gledanosti AGB Nielsen, na kome se jasno vidi da su „Zvezde Granda“ zabeležile šer od 23, dok je Jelena Karleuša na televiziji Prva ostvarila jedva 5% i, što će sutra, prvog radnog dana, biti i zvanično objavljeno. 

Očekujemo od televizije Prva da će reagovati na ovu gnusnu laž, da će postupiti časno i po kodeksu koji nalaže profesija novinara, te da će demantovati navode pevačice i javnost informisati istinom!

Izvor: Grand.nova.rs

Foto: Grand//Instagram/karleusastar