Želite noge kao Lepa Brena: Pevačica pokrenula biznis sa čarapama (video)

Nakon toga što su prodali „Grand Produkciju“, bračni par Živojinović se prvo odmarao na svojoj jahti, družeći se sa prijateljima i porodicom, proputovali su svet i mesecima bili izolovani od javnosti.

Nakon toga, Brena je najavila da je na pomolu nov biznis, da je u njega uloženo gotovo 300.000 evra, ali tada još nije želela da oda tajnu o kom poslovnom poduhvatu je reč.

Imajući u vidu da je odavno je poznato da Brena i njen suprug Boba Živojinović imaju „njuh“ kada je unosan biznis u pitanju – niko nije ni posumnjao da će i ovog puta Brena i Boba „gađati u centar“.

Elem, Lepa Brena pokrenula je nov biznis, tačnije vlasitu liniju ženskih čarapa koja nosi naziv „Lady B“, a za svoj novi brend nedavno je u Beogradu organizovala promociju na kojoj se pojavio veliki broj ljudi iz sveta šou biznisa, javnog života i medija.

Kako je Brena pojasnila –  njene čarape su jedinstvene na tržištu jer u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu i nano čestice zlata.

A kako je došla na ideju o magičnim čarapama, Brena je rekla za medije:

„Kod nas postoji veliki masovni atak na žene koje imaju celulit, starije su, a posle 50. godine već vas zovu pežorativnim imenima. Htela sam da stanem na kraj ovim ugnjetavanjima i da kreiram čarape u kojima ćete moći da nosite mini suknje. U kojima će vaše noge da izgledaju savršeno, bez celulita, da se pokriju ožiljci i vene i da vas ne bole noge posle dugog stajanja“

Pogledajte kako je izglealo na Breninoj promociji „Lady B“ čarapa u Beogradu:

Tekst: Ekipa portala Svet Dijaspore

Foto: Screenshot/Instagram/lepabrenna