Za svaku pohvalu: Emisija „Novogodišnje veče sa Ivanom Ivanovićem“ ispunila stotinu novogodišnjih želja (VIDEO)

Sada već tradicionalna novogodišnja emisija „Novogodišnje veče sa Ivanom Ivanovićem“ već sedam godina za redom, uz pomoć Deda Mraza, ispunjava želje svojim gledaocima kojima je pomoć preko potrebna.

Zajedno sa svojim timom, popularni autor i voditelj Ivan Ivanović, ovom specijalnom emisijom humanitarnog karaktera zaslužuje svaku pohvalu, kako gledalaca, tako i šire javnosti, a pogotovo sturke.

Naime, u moru novogodišnjih „specijala“ koji se isključivo oslanjaju na nastupe muzičkih zvezda, koje pritom ne zahtevaju nikakav vid organizacije i troškova jer te emisije iznesu upravo izvođači, novogodišnja epizoda „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ predstavlja svetlu tačku domaćih medija.

Preko cele godine, a pogotovo u vreme praznika kad svi trebamo da budemo saosećajni, humani i da brinemo jedni o drugima, ova emisija dobila je više od 6.000 „Pisama Deda Mrazu“, od kojih je prudukcija ispunila gotovo stotinu želja.

Želje su se kretale od malih poput one kao što je svirka mladog bubnjara sa poznatim bendom Ane Štajndohar, preko potrebnog prečišćivača za vazduh za bolesnog dečaka, pa sve do pomoći parovima koji žele da se ostvare kao roditelji, a vrhunac emisije bio je dolazak male Une, jedne od trinaestoro dece koja su se rodila zahvaljući posredovanju emisije „Novogodišnje veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Apel za sve one firme i dobre ljude u Dijaspori koji žele da se humanitarno angažuju, preporučujemo da mogu da se uključe u ovu humanitarnu akciju emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, za šta će svakako imati vremena u narednih godinu dana.

Ukoliko ne znate kako da stupite u kontakt sa produkcijom ove popularne emisije, portal Svet Dijaspore vam stoji rado na raspolaganju da vam pomogne u toj nameri.

Celu emisiju možete da pogledate putem linka:

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Screenshot/Youtube/ Vece sa Ivanom Ivanovicem