VELIKA TUGA: Brat Marka Janjuševića Janjuša izvršio samoubistvo, rijaliti igrač napustio „Elitu“ zbog tragičnog događaja

Mihailo Janjušević, najmlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom stanu 25. decembra. Imao je samo 27 godina.

Mihailo se bavio modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu,  a svojevremeno se pojavio u spotu Dare Bubamare pa se o njegovom izgledu naširoko pričalo.

On se takođe u nekoliko navrata javno oglašavao povodom učešća starijeg brata u rijaliti „Zadruga“ sa kojim nije pričao godinama, o čemu se ranije pisalo.

Porodica je o tragediji saznala iz medija, otkrila je Mihailova tetka, i u prvoj izjavi medijima poručila da porodica neće dolaziti u Beograd, već će njegovo telo biti dopremljeno u Prijepolje.

Učesniku “Elite“ Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vest o samoubistvu njegovog brata Mihaila, koji je sebi oduzeo život vešanjem.

Kako mediji prenose, po Janjuša je došla supruga Ena, koja mu je i saopštila da mu je brat preminuo. Janjuš je jako teško podneo strašnu vest i van sebe je od šoka.

Pre nekoliko sati Marko je na Instagramu objavio umrlicu u kojoj stoji da će sahrana biti obavljena sutra, na groblju „Dvorine“.

Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se dana 27.12.2023. godine na groblju „Dvorine“. Porodica će saučešće primati u porodičnoj kući na kolovratu. Povorka kreće ispred porodične kuće u 12:00. Ožalošćena porodica: otac Predrag, majka Desanka, braća Marko i Boris, snajka Ena, bratanica Kruna, baba Punimirka, kao i porodica Steljić i ostala mnogobrojna rodbina„, stoji u umrlici.

Izvor: Mondo.rs