SUPER MARIO STIGAO U SRBIJU: Marija Šerifović pokazala kako je izgledao prvi let sa bebom (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi uz pomoć surogat majke, a ceo proces obavljen je u Americi.

Ponosna majka ne krije radost i svaki trenutak deli sa svojim fanovima, a u svom vlogu pokazala je kako je izgledao njihov dolazak u Srbiju.

Naime, Mariji je društvo pravila majka Verica koja joj trenutno najviše pomaže oko bebe, a njihovo putešestvije do porodičnog doma nije bilo jednostavno, te se pevačica odlučila za let prvom klasom kako bi što pre obavila procedure vezane za aerodrom i let.

Danas je 21. decembar i ja zajedno sa Super Mariom krećem za Beograd. Nikada nisam spavala ovih dvadesetak dana. U stravičnom sam stresu zbog ovog puta. Gospodin Mario prvi put putuje i ja prvi put putujem pod stresom. On je od kuće, do malopre spavao, i bravo, care. Sada je krkao malo mleka. Nadamo se da će sve i nadalje biti kako treba – rekla je ona na početku.

Ona je priznala da joj je veoma stresno što putuje prvi put sa bebom, ali baka Verica je sve vreme bila uz njih.

Ja nisam spavala ni jedan jedini minut. Junior je spavao, jeo je do sada tri puta. Trenutno je baba na snazi. Uglavnom, jedno lagano putovanje. Tako da, sine, hvala – ispričala je Marija.

Šerifovićka je na kraju pokazala i trenutak kada su stigli u dom:

E, pa mi smo stigli kući. Volimo vas – poručila je pevačica.

Tekst: Svet Dijaspore