ULEPŠAJTE POČETAK PROLEĆA: Urnebesna komedija „Živi i zdravi“ stiže u Beč 5. aprila, a u ostatku Evrope… (VIDEO)

KOMEDIJA „ŽIVI I ZDRAVI“ STIŽE U BIOSKOPE DIJASPORE

Film „Živi i zdravi“ reditelja Ivana Marinovića, počeće da se prikazuje u Beču od 5. aprila, na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City i Lugner City, kao i 7. aprila na repertoaru odabranih Cineplexx bioskopa širom Austrije.

Film „Živi i zdravi“ će 7. aprila biti prikazan i u odabranim CinemaxX bioskopima širom Nemačke, a od 19. aprila biće prikazivan u bioskopima Švajcarske.

O filmu…

Film prati mladi par pre i tokom svadbe. Dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda. Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

Uloge u ovoj dramskoj komediji na moru igraju – Tihana Lazović, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović, Nikola Ristanovski, a specijalna gošća je Tamara Dragičević.

Prikazivanje filma u bioskopima Austrije i Nemačke podržano je od strane Creative Europe MEDIA programa Evropske komisije.

Evo gde možete da nabavite svoje ulaznice

Ulaznice su puštene u prodaju na blagajnama Cineplexx i CinemaxX bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama: Živi i zdravi (2024) | Adria Film

Svetlana Nenadović Glušac / Svet Dijaspore

Foto: Promo / Adria Film