KAKVA CARICA! Seka Aleksić ponudila svoj stan u Beču glumcu Ammaru koji radi na „baušteli“!

Kao što smo već pisali, nakon kritičnog stava koji su mnogi imali, a on bio jedan od retkih koji je to na glas i rekao, zbog čega je dobio otkaz, glumac je napustio Srbiju i preselio se u Beč:  GLUMAC IZ „IGRE SUDBINE“ RADI NA „BAUŠTELI“ U BEČU: Ammar Mešić – „Muka me naterala…“ (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu).

Glumac Ammar Mešić nakon tragedija u „Ribnikaru“ i u okolini Mladenovca u maju prošle godine javno je pružio podršku protestima pod nazivom „Srbija protiv nasilja“ i na proteste je redovno dolazio. Nakon toga je ostao bez uloge u seriji u kojoj je glumio nekoliko godina, pa je odlučio da se odseli u Beč, gde radi na građevini.

Ammar je tada rekao da mu je kao objašnjenje napisano da se „u seriju uvode novi likovi“, ali i da ne očekuje podršku bilo koga, te da ga nije sramota da ode da radi na građevini.

On je sada na svom storiju na Instagramu objavio poruku koju je dobio od pevačice Seke Aleksić i otrkio da je od nje dobio podršku.

„Htela sam ti reći, imam stan u Beču, prazan će biti neko vreme, ako hoćeš da koristiš – daću ti“, napisala mu je Seka u poruci, što je Ammar odmah objavio.

„Seku Aleksić sam upoznao kada smo išli na maturu kod Mije u Vrbas. Posle toga sam sa društvom otišao na njen nastup gde je ispala ozbiljan džek. U prethodnim mesecima smo razmenili par poruka, ali ovo nisam očekivao. Nadam se da se neće naljutiti što objavljujem našu prepisku i da mi neće zameriti. Ali, hoću ovako javno da ti kažem hvala – jer si čovek. Jer, ko sam ja u njenom životu da mi ponudi da budem u njenom stanu? Legendo nad legendama“, napisao je glumac i stavio emotikon srca.

Svet Dijaspore / Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram