U REGIONU OŽIVEO HIT IZ 1984.: Da li će pesma Halida Bešlića biti hit i na koncertu u Beču 10. februara? (VIDEO)

Ponekad ali samo ponekad se dogodi da iz čista mira neka stara pesma “oživi”, a ovih dana smo svedoci da je uz pomoć društvenih mreža to moguće!

Naime, od kada se u čitavom regionu sneg zabeleo, tako se na TikToku pojavilo pregršt video zapisa na kojima se vidi sneg koji je prekrio krajolike, ali i vedea koja prikazuju čisćenje automobila, zavejane puteve, vožnju u takvim uslovima ili prilaze kućama.

E sad na red dolazi pesma, elem, na većini ovih video zapisa u pozadini se čuje pesma “Snjegovi hladni dolaze” Halida Bešlića i ništa tu ne bi bilo čudno da ova pesma nije snimljena i objavljena davne 1884. godine.

@dario_oreski

Velike pohvale našim službama , ceste su divne, ljudi ne mogu na posao itd.. #dariooreski #fyp

♬ Snegovi sami dolaze – Halid Bešlić

Ova nepravedno zaboravljena pesma probudila je mnogima nostalgiju za prošlim vremenima ali i domovinom, a mi se pitamo da li će u svetlu najnovijih dešavanja oko pomenute numere Halid Bešlić ovu pesmu uvrstiti u svoj repertoar i izvesti je na koncertu u Beču, gde će nastupiti sa kolegama na “Balkan Festivalu” 10. februara?

Više o koncertu na: SPEKTAKL U NAJAVI: Bekuta, Bešlić, Matić i Bobak na Balkan Festivalu u Beču (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Cela pesma: https://youtu.be/WsX7aJTLQtA

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/beslichalid_official/TikTok