PROSIDBA NA MALDIVIMA: Elvis „Insomnia“ zaprosio pevačicu Rialdu, ona rekla „da“! (FOTO)

Bečki biznismen Elvis Biberović, među Bečlijama i u svetu estrade poznad kao Elvis „Insomnia“, nadimku koji je dobio po istoimenom klubu koji je godinama držao u glavnom gradu Austrije.

Iako je kroz posao kojim se bavio upoznao gotovo čitavu domaću estradu jer su u njegovom klubu nastupila gotovo sva najveća imena izođača iz regiona, ljubav je pronašao u pevačici Rialdi Karahasanović tek kad je prestao da se bavi noćnim ugositeljstvom i prešao u biznis sa gradnjom i građevinskim materijalom.

Par je već neko vreme zajedno, a na egzotične Maldive su otputovali protekle nedelje, gde Rialda nije ni slutila da će biti zaprošena.

Naime, Elvis je organizovao romantičnu večeru na plaži, sa stolom za dvoje, svećama, posutim laticama crvenih ruža i šampanjcem koji se hladio na ledu…

Sudeći po njihovim objavama na drustvenim mrežama Rialda je rekla „da“, a redakcija portala Svet Dijaspore koristi priliku da novopečenim verenicima poželi puno sreće u daljem zajedničkom životu.

„Hvala ti za najneverovatniju noć i najveće iznenađenje ikad. Blagoslovena sam i zahvalna što sam upoznala najdivnije stvorenje kao što si ti. Hvala ti, dragi, što si učinio da se osećam voljeno više nego što sam bila ikad dosad. Ne mogu da dočekam da provedem ostatak života sa tobom“ – napisala je vidno uzbuđena Rialda na društvenim mrežama.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/elvis_biber