„Tvoj život lekovi i votka, rek´o bi i droga“ – Da li je Rasta posvetio pesmu Ani i postao nova “Majli”? (VIDEO)

Turbulentan odnos bivših supružnika Ane Nikolic i Stefana Djurica Raste ne prestaje da intrigira javnost, a sada se na društvenim mrežama zavrteo isečak Rastine pesme „CYPHER #2“, objavljene pre više od tri meseca, a za čije stihove korisnici Tvitera smatraju da su posvećeni baš njegovoj bivšoj ženi.

Rastina numera izašla je u decembru prošle godine, a već mesec dana kasnije u centru je bila njegova čuvena izjava: „Nisam joj (Ani) radio alko-test“.

Rasta je istakao da se nakon odležane kazne kućnog pritvora skinuo s poroka, te svakodnevno objavljuje da upražnjava jogu i radi sklekove, dok njegovu bivšu napadaju da pije, ne čudi što su fanovi u njegovim stihovima pronašli vezu sa stvarnim životom.

 I moj je život posto sklekovi i joga, tvoj je život osto lekovi i votka, reko bi i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba jer ti si deo štakora, što potajno navijo je da ne izađem iz zatvora  surove su reči Đurićeve pesme za koju mnogi misle da je autobiografska.

Podsetimo, Ana i Rasta razveli su se pre pet godina, a njihovo venčanje intrigira do danas.

Krajem jula 2016. godine pevačica i jedanaest godina mlađi reper venčali su se u opštini Voždovac i tako na najlepši način krunisali ljubav koju su mesecima upešno skrivali od medija.

Glasine da među njima postoji neka „tajna veza“, koje su počele da kruže još 2015. godine, poznati muzičari pravdali su rečima da ih veže zajednička saradnja.

Uprkos svemu, javnost je ostala zatečena kada je objavljena fotografija mladenaca, nastala na stepenicama ispred opštine. Mladoženja je nosio crno odelo, belu majicu i patike, dok je mlada imala usku belu haljinu, sa izrezima ispod grudi i na butinama.

Jedini modni detalj za koji se opredelila bile su bele naočare za sunce. Za pevačicino venčanje nisu znali ni njena mama ni brat, samo kumovi i nekoliko prijatelja.

Zanimljivo je da su Ana i Rasta pravo sa venčanja otišli na Hrvatsko primorje, ali ne na medeni mesec, već na zakazani nastup.

Izvor: Republika via grand.rs

Fotos: Arhiva/Instagram/Printscreen