TRIJUMF “JORGOVANA” U DIJASPORI: Evo kako je bilo sinoć na premijeri filma u Beču (VIDEO)

Počev od premijere u Beogradu, pa sve do sinoćne međunarodne premijere filma  “Jorgovani” u Beču, interesovanje koje vlada za ovom romantičnom komedijom ne prestaje.

Tako je došlo do toga da su dva dana pred premijeru u Austriji sve ulaznice bile rasprodate i to za svih pet bioskopskih sala bioskopa “Cineplexx Millennium City”, gde je film bio prikazan u četvrtak 7. marta.

Film „Jorgovani“ reditelja Siniše Cvetića, premijerno je prikazan sinoć u glavnom gradu Austrije, a svečanu međunarodnu premijeru svojim prisustvom uveličali su glavna glumca Sloboda Mićalović, mlada glumica Isidora Janković, kao i sam tvorac “Jorgovana” Siniša Cvetić.

Međutim, uteha za sve one koji nisu uspeli da na vreme nabave svoje ulaznice i nisu sinoć bili na premijeri, stiže upravo iz Adria Filma.

Naime, kao što smo juče već pisali: VEČERAŠNJA BEČKA PREMIJERA RASPRODATA SA 1.500 ULAZNICA: Ne brinite – film „Jorgovani“ nastavlja sa prikazivanjem! – SVET+ (svetplus.eu)

Film nastavlja da se prikazuje u redovnom repertoaru u Evropi, sledi Australija

Nakon svečane premijere u Beču, film nastavlja da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City, Cineplexx Donau Zentrum, Cineplexx Wienerberg i Lugner City Kino, kao i na repertoaru odabranih Cineplexx bioskopa širom Austrije.

Film „Jorgovani“ će od 15. marta biti prikazivan i u preko sedamdeset gradova širom Nemačke, Švajcarske, Švedske, Belgije, Danske, Italije, Luksemburga, Norveške, Holandije kao i u Češkoj republici i na Malti.

Prikazivanje u bioskopima širom Australije planirano je za kraj marta.

O filmu…

Film „Jorgovani“ priča priču o Katarini i Igoru, glumcima koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepljeni od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do ceremonije dodele nagrada za najbolju seriju godine, koja će ponovo okupiti celu ekipu. Upravo tada, usred sjaja i glamura, istinsko lice i skrivene realnosti filmske i televizijske industrije u Srbiji danas postaće vidljive, otkrivajući da su njihovi životi zapravo veća melodrama nego ona koju su zajedno snimali.

Glavne uloge tumače Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, a u ostalim ulogama su Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić, Nenad Okanović i mnogi drugi.

Prikazivanje filma u bioskopima Austrije i Nemačke podržano je od strane Creative Europe MEDIA programa Evropske komisije. Ulaznice za bečku premijeru su puštene u prodaju na blagajnama bioskopa Cineplexx Millennium City, kao i onlajn na zvaničnoj bioskopskoj stranici.

Informacije oko projekcija i ulaznica na:  http://adria.film

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & video: Svet Dijaspore