„TO MORA DA SE PREPUSTI VIŠIM SILAMA“: Marija Šerifović otkrila da li planira još dece preko surogat majke

Pevačica Marija Šerifović koja je sredinom decembra 2023. godine u tajnosti dobila sina uz pomoć surogat majke svaki slobodan trenutak koristi kako bi bila s naslednikom kom je dala ime Mario. Kad napravi pauzu od obaveza i nastupa, rado otputuje sa sinom u toplije krajeve odakle se oglasi na mrežama.

Ona je nedavno održala u koncert u Švedskoj u gradu Helsinborgu, nedaleko od Malmea, na kojem joj se kao specijalna gošća pridružila i Teya Dora, naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji, a pre izlaska na binu prisutnim medijima je otkrila da li planira drugo dete.

U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo„, rekla je Marija.

Ona je ovom prilikom istakla i da je njena majka Verica Šerifović bolja kao baka nego kao mama.

Pevačica je nedavno otkrila i kako je dečak dobio ime: „Želela sam da se zove na slovo ‚M‘ i ja sam želela da se zove ‚Max‘. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle: ‚Da daš detetu ime, da se zove kao kuče‘. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo ‚M‘ i neko je rekao: ‚Mario‘ i ja sam samo rekla: ‚Pišite Mario‘. Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je„, priznala je pevačica za svoj kanal na Jutjubu.

Izvor: Mondo.rs