NIJE TREBALO ONAKO DA POSTUPIM PREMA LJUDIMA SA KOJIMA SAM 10 GODINA DELILA KORU HLEBA: Dušica Jakovljević se vratila na televiziju Pink!

 Dušica Jakovljević juče se zvanično vratila na televiziju „Pink“ i ponovo će biti voditeljka „Elite“.

U medijima je kao bomba odjeknula vest o povratku popularne plavuše na ružičastu televiziju, a o svom angažmanu govorila je u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ gde su je svi srdačno dočekali i ugostili:

– Može li jedan zagrljaj. Lesi se vraća kući! Protekli meseci nisu bili laki. Probala sam, ali nije išlo – navela je ona.

Ne treba da se kaješ! Drago nam je što si opet tu – poručila joj je voditeljka.

– Malo sam smršala, što je dobro (smeh). Sada sam ponovo tu. Nije trebalo onako da postupim prema ljudima sa kojima sam delila koru hleba 10 godina. Nije bilo lako psihički podneti to. Bog me više čuva nego što čuvam sama sebe – rekla je Dušica koja je pustila suzu.

Voditeljka je potom u jednoj rečenici sumirala prethodnih nekoliko proteklih meseci bez nje.

Ti si zapravo sve vreme bila na odmoru, gde je trebalo da razmisliš, da tako kažemo. Shvatila si gde je tvoje mesto i na kraju rekla izvini. Televizija Pink je to oberučke prihvatila – objasnila je voditeljka Premijere.

Nisam jedina. Razmišljala je da li je bilo moguće posle svega vratiti se na Pink, ali smo svi shvatili da je ovo moja kuća. Osećam veću odgovornost nego što sam ikada osećala. Ja sam i te kako svesna koliko treba da bude nečije srce i neko da te voli da bi te tako raširenih ruku primio nazad. Biću ponovo voditeljka „Elite“ – navela je Jakovljevićeva, pa dodala:

Nisam napravila grešku, svi smo mi grešni i donosimo neke odluke u životu iza kojih treba da stojimo. Da nisam tada otišla na „odmor“, ne bih shvatila sve ovo – izjavila je Dušica Jakovljević u emisiji.

Izvor: Telegraf.rs/Svet Dijaspore