Tanja Savić po drugi put staje pred matičara i to u Las Vegasu!

Pevačica Tanja Savić već neko vreme je u vezi sa 11 godina mlađim Muhamedom Mukijem Bešićem.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Kurir, oni planiraju i da se venčaju, čim se pevačica zvanično razvede od Dušana Jovančevića sa kojim ima sinove.

Prema daljim navodima, Tanja i Muki planiraju da se venčaju u Las Vegasu, a ceremoniji će prisustvovati samo kumovi. Tek nakon venčanja, navodno, planiraju da obaveste svoje porodice o tom činu.

Nakon venčanja planiraju da ostanu u Americi, ali Tanja još nije sigurna da li će se tamo trajno preseliti ili će to biti samo na nekoliko meseci. Prema tvrdnjama izvora pomenutog medija, Muhamedu je već godinama baza u Americi gde živi i radi, te je ubeđivao Savićevu da bi im tamo bilo lepo, te da bi i njena deca mogla tamo da se školuju. Međutim, ona je svesna da bi to bio kraj njene karijere, a već jednom je prošla kroz sličnu situaciju kada se sa Dušanom preselila u Australiju.

Pevačica se poslednjih godina vratila na scenu, te joj nije lako da pnovo sve ostavi, rekao je izvor. Oni, navodno, sledeće godine planiraju i svadbu u Srbiji, te se nadaju da će do tada čitava situacija oko njihove veze da se smiri s obzirom na to da pevačicini roditelji ne podržavaju ovu vezu, navodno zbog razlike u godinama i različite veroispovesti. Tanjina majka se nedavno i oglasila za medije i rekla kako ne bi volela da joj se ćerka ponovo uda što je Tanju, navodno, veoma pogodilo.

Pevačica se za sada o ovim navodima nije oglašavala.

Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram/tanja_savic_privat