SVET PRESREĆAN ZBOG PRINCEZE KEJT: Mali princ Luj „ukrao“ šou mami (VIDEO)

Iako su oči sveta danas bile uprte u princezu Kejt, njen šestogodišnji sin je na trenutak privukao pažnju javnosti.

Najmlađe od troje dece princa Vilijama i princeze Kejt, princ Luj često učini da zvanični događaji kojima prisustvuje kao član kraljevske porodice izgledaju manje ukočeni, piše N1 Slovenija. 

Ovog puta prisustvovao je paradi u čast svog dede, kralja Čarlsa III. Oči sveta bile su pre svega uprte u njegovu majku, princezu Kejt, koja se prvi put pojavila u javnosti posle skoro šest meseci odsustva, ali je Luj privukao pažnju detinjastom razigranošću kakva priliči šestogodišnjaku.

Tako je u jednom trenutku zevao, a u drugom je plesao u ritmu muzike koju je puštala Škotska garda na paradi. Naravno, snimci su se našli i na društvenim mrežama, gde su korisnici odmah uzvratili komentarima u kojima su bili impresionirani Lujom i njegovom dečjom iskrenošću.

Njegova starija sestra, princeza Šarlot, izgleda malo manje impresionirana Lujevim plesom. Iako se na snimku ne čuje šta mu ona govori, čini se da mu govori „Prestani!“, ali Luj nije razmišljao previše o tome. Ali je, očigledno, plesom obradovao svoju majku koja se od srca smejala.

Izvor: n1info.rs

Foto: Instagram/Screenshot/princeandprincessofwales