SVAKI USPEŠAN ČOVEK IMA SVOG PSIHIJATRA I ADVOKATA: Dado Polumenta otvorio dušu na promociji novog albuma

Dado Polumenta izdao je posle desetogodišnje pauze deveti album koji je simbolično nazvao „Alea“, baš kako se zove i njegova ćerka.

Popularni pevač na promociji albuma pojavio se u društvu svoje supruge Ivone i dve naslednice, a nije skidao osmeh s lica sve vreme.

Ovo je moj životni album, prezadovoljan sam. Dali smo sto posto od sebe. Kako vreme bude prolazilo, mislim da će biti sve bolje i bolje prihvaćeno kod ljudi. Nikad nisam imao ovakve komentare – započeo je pevač i dodao:

Samim tim što nosi naziv „Alea“, samim tim što sam ga pravio 10 godina, samim tim što sam zadnjih 8 godina u ljubavi, u braku harmoniji, tada čovek daje nejlepše od sebe. Ovaj album se razlikuje po emociji, kvlaitetu, porukama, gerenalno meni, ja sam drugačiji, drugačije zračim. Smatram da sam napravio pravu stvar što nisam podlegao nekim trendovima.

Folker je progovorio o promenama koje su se izdešavale u njegovom životu.

Ja sam se najviše promenio u svemu. Promenio sam i grad, navike, život, celokupno sam novi ja, najbolja verzija sebe. Radio sam na sebi, radio sam na tome. Sve nešto što je bilo loše ja sam menjao.

Na pitanje da li je u tom procesu promene potražio stručnu pomoć bio je otvoren:

– Vidi ovako, čoveku je sve dozvoljeno na tom nekom putu. Tražio sam ne jednu, nego deset stručnih pomoći. Sad vi razmišljajte šta i kako. Za sve na čemu sam radio uvek sam tražio najbolje predstavnike, Ako je to trening, išao sam ko najboljeg trenera, neka duhovna priča, išao sam kod najboljih duhovnjaka.

On je progovorio i o psihoterapiji.

– To podržavam maksimalno. Veliki pozdrav za moju doktorku. Vidite preporod jedan, to bih poželeo svakom prijatelju. Kod nas je to neka tabu tema. Ljudi gledaju to kao da čovek nije normalan kad ode kod nekog psihijatra ili psihologa. A ja smatram da svaki uspešan čovek treba da ima svog i psihijatra i advokata i ljubav.

Izvor: Telegraf.rs