SVAKI PUT KADA KAŽU DA JE ŽENA OD 45 GODINA BABA, „ISKOČI“ MI JOŠ JEDAN TRBUŠNJAK: Jelena Karleuša žestoko odgovorila na prozivke po društvenim mrežama (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša iskazala je nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog negativnih komentara na račun izgleda starijih žena.

Seksi plavuša nije ostala dužna fanovima koji komentarišu da su dame preko 40 godina babe. 

Pevačica je poruku na Instagramu posvetila upravo njima poručivši da nema potrebe za uvredama i u svom maniru pojasnila da na svaku kritiku njoj „izađe još jedan trbušnjak“:

Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina, ja smršam još 100 grama. Od bola u… Svaki put kada neko kaže da su žene ‚babe‘ sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar. Svaki put kada neko kaže da su žene ’stare‘ u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija prepi*ka! Svaki put kada neko kaže da žena sa 45 ne treba da slika „s*se i dupe“ ja pokažem muški polni organ od 45 centimetara. Tražili ste, gledajte! Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog mlitavog polnog organa, ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada obično nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv! – napisala je Jelena na svom profilu.

Tekst: Svet Dijaspore