ŠUŠKA SE O VELIKOM TRANSFERU: Dušica Jakovljević posle 10 godina napušta televiziju Pink

Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink posle 10 godina rada.

Kako mediji prenose, ona nije želela da demantuje, ali ni da potvrdi navode, a s obzirom na to da je nedavno bila voditeljka na premijeri filma „Pokidan” u „Štark areni”, spekuliše se da bi mogla svoju karijeru da nastavi na televiziji Hajp, gde će biti glavni savetnik vlasniku Hajpa Saši Mirkoviću, a u planu joj je da se posveti produkciji. 

Dušica danas važi za jedno od najpoznatijih i najomiljenijih televizijskih lica, i osim harizme, mnogima je upečatljiva po svom jedinstvenom stilu i frizuri, no na početku karijere izgledala je potpuno drugačije.

Na malim ekranima pojavila se davne 2003. godine kao učesnica kviza „Ruski rulet”, a Dušica je tada imala dugu kosu u totalno drugačijoj boji nego danas.

Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, kao što to čini i danas i moglo bi se sa sigurnošću reći da je ona najviše eksperimentisala u odnosu na sva druga TV lica.

Nakon emisije „Sve za ljubav” njena karijera kreće uzlaznom putanjom, a njen izgled da se menja. Pojavila se u emisiji „Audicija”, vodila je „Pinkove zvedze” i „Pinkove zvezdice”. 

Dušica Jakovljević je nedavno u svojoj emisiji otkrila i da je bila urednica rijalitija „Veliki brat”, kao i to da je njegov glas u stvari bio – njen.

– Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz „Velikog brata”, shvatile su da ih je zavela jedna žena – ispričala je voditeljka.

Izvor: hellomagazin.rs