STIŽU RODE U DOM POZNATE VODITELJKE: Sanja Kužet trudna treći put, poznat i pol bebe!

Sanja Kužet neće dočekati kraj sezone emisije Zvezde Granda. Lepa voditeljka uskoro odlazi na odmor, i to duži – trudničko bolovanje. U četvrtom je mesecu trudnoće, a poznat je i pol bebe.

Grand produkcija je sa radosnim vestima ušla u 2024. godinu! Sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Sanja i Nemanja imaju dva sina, Andriju i Strahinju, a pošto se već zna da opet čekaju dečaka, možemo samo da zaključimo da će popularna voditeljka, koja je letos proslavila 40. rođendan, i dalje biti u manjini. Dečaci verovatno jedva čekaju društvo za igru.

Sanjin suprug za javnost je prava misterija, jer ne voli da se eksponira. Njihova ljubavna priča, nalik onima iz romantičnih filmova, počela je kada su oboje bili na pragu dvadesetih. No, veza nije potrajala i svako je krenuo na svoju stranu.

Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše – otkrila je jednom prilikom Sanja, govoreći o suprugu koji je direktor marketinga jedne automobilske kuće.

Izvor: hellomagazin.rs