Spektakl koji će se pamtiti: Pogledajte kako je bilo sinoć na koncertu Lepe Brene i Dragane Mirković u Beču (FOTO+VIDEO)

Za sve one koji su sa nestrpljejem očekivali prvi zajednički koncert Lepe Brene i Dragane Mirković napkon je došao i taj dan.

Naime, sinoć su u dupke prepunoj dvorani „Hellmann Dome“ u Beču nastupile dve veličine domaće estradne scene kakve su Brena i Dragana, i kako je samo i moglo da se nasluti – od koncerta napravile događaj za pamćenje.

U ulozi pred izvođača pred Bečkom publikom nastupili su reper Sajfer, Breskvica i Sanja Vučić, koji su uspeli da sjajno zagreju publiku i pripreme ije za spektakl koji je tek dolazio.

Uz ovacije njenog imena, Lepa Brena je sa prvim taktovima pesme „Boliš i ne prolaziš“ kročila na binu i zapevala ovu svoju pesmu za koju je imala horsku pratnju hiljade ljudi iz publike.

Kako je izgeledao Brenin nastup pogledajte na video zapisima koje je zabelezio portal Svet Dijaspore:

Nakon toga što je publika uživala u Breninim hitovima koje je najveća diva domaće estrade izvela pred ovdašnjom publikom, te napravila sjajnu atmosferu o kojoj će se još dugo pričarti,  usledio je drugi deo koncerta.

Uz gromoglasni aplauz i pokliče, na scenu dvorane “Hellmann Dome” izašla je Dragana Mirković i uz pesmu “Umirem majko” započela svoj nastup, a publika joj je asistirala dajući joj horsku pratnju…

Kako je izgeledao Draganin nastup pogledajte na video zapisima koje je zabelezio portal Svet Dijaspore:

Dragana je nastavila da ređa svoje najveće hitove i iznela koncert tako da se ni po čemu ne bi reklo da je bolesna i na taj način pokazala još jednom da je profesionalac kakav se retko sreće.

Naime, dan uoči koncerta u Beču, organizator koncerta Rudi Mešanović (BCC Events) organizovao je konferenciju za novinare u  restoranu „Retro“ sa koje je izostala Dragana, a Brena obraćanje novinarima iznela sama, onako kako samo neko tako medijski iskusan kao što je Brena, bez pominjanja razloga zašto Dragane nema tu, jer bi to navelo mnoge da pomisle da Dragana neće nastupiti sutradan ukoliko se sazna da ima bronhitis.

Organizator koncerta Rudi Mešanović i Dragana Mirković
Breskvica i njen menadžer Miro Brčić
Odlično odrađen posao, organizatori konecrta Doris i Rudi Mešanović (BCC Events)
Ma šta kažeš mila moja… Brena i Dragana

Tekst, foto & video: Copyright Svet Dijaspore