Severina i Sandi Cenov oživeli pesmu staru 30 godina: Poslušajte novo “Nebo” (VIDEO)

Za one nešto starije koji se sećaju hita iz devedesetih godina ili pak poznavaoce tadašnje diskokrafije, pesma “Nebo” Sandia Cenova svakako predstavlja jedan od tadašnjih velikih hitova.

Da neke pesme nastavljaju da žive, primer je upravo pomenuta pesma kojoj je život produžen time što je iznova objavljena, ovog puta kao zajednički projekat Severine, Sandia i repera KIMMV-a.

Pesma  „Nebo“ našla se kao četvrta po redu objavljena pesma na najnovijem Severininom  albumu koji nosi naziv “Sorry”.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Kako je došlo do ove saradnje objasnio je sam Sandi Cenov u izjavi koju je dao za hrvatski portal Index.hr: “Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije, pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. Nebo je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu – poslušajte! Filip Miletić je kao producent ovog dueta stvarno ‚razvalio‘, kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome jer vjerujte – nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome…“.

Severina je bila kratka dodavši: ‚‚Let’s make Sandi great again!“ (Učinimo Sandia velikim iznova) – aludirajući na to da će Sandia ova pesma vratiti na estradno nebo gde je nakada bio.

Portal Svet Dijaspore vam donosi obe pesme, poslušajte i napravite uporedbu obe verzije u kojima se najbolje vidi i čuje napredak tehnike u muzičkoj industriji koji se dogodio u poseldnjih trideset godina…

Tekst: Svet Dijaspore

Foto: Matea Smolčić Senčar/ Screenshot/Youtube