Hrvatica proglašena evropskom prvakinjom u seksu: Nagrada od milion evra otišla u Međimurje!

Medije u regionu su već naširoko pisale o takmičenju u seksu koje je trebalo da se odži u Švedskoj, a na kome je kao jedina učesnica sa Balkana bila prijavljena Marija Zadravec iz Međimurja u Hrvatskoj. I nakon raznoraznih peripetija, pobednicom je proglašena upravo Marija.

„Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška te dali dovoljan broj glasova za pobjedu. Također, hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj, te veliko hvala „Švedskoj Sex Federaciji“ na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na povjerenju i danoj prilici za sudjelovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekt“, napisala je Marija na društvenim mrežama.

U svoje Međimurje vratila se sa pobedničkim peharom i novčanom nagradom od 995.000 eura, piše eMeđimurje, a prenosi hrvatski Index.  

Da podsetimo, Marija je predstavljala Hrvatsku na Evropskom takmičenju u seksu koje je trajalo gotovo puna dva meseca. Sredinom juna objavljeno je da su takmičari napustili takmičenje u Švedskoj nakon što im organizator Dragan Bratić, inače rodom iz Topuzovog Polja u Bosni i Hercegovini, i Švedska seks-federacija navodno nisu isplatili honorare.

Od takmičarki se tražilo da imaju odnose najmanje 45 minuta dnevno, a na ocenu njihovih seksualnih odnosa uticali su izdržljivost, tehnika i kreativnost. Takmičarke su naposletku tvrdile da su prevarene za hiljade i hiljade funti. 

Međutim, i pored problema i skandala koji su pratili ovaj nesvakidašnji ivent, Evropsko prvenstvo u seksu na kraju je ipak imalo proglašenje pobednice. Naime, iako je na prvenstvu bila svega jedan dan, Marija je dobila najviše glasova publike tokom takmičenja što je doprinelo tome da bude proglašena pobednicom i sa sobom u Međimurje  ponese nagradu od gotovo milion evra.

Svet Dijaspore

Izvor: Index.hr