Severina čestitala Božić emotivnom, a suludom odlukom – zabranjenom fotkom!

Severina je danas na Božić objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom i njome izazvala pravu salbu emocija svojih pratilaca.

Naime, slatki dvojac pozirao je ispred okićene jelke, na kojoj su okrenuti leđima prema kameri. Dečak je odeven u zelenu, dok je Severina u crvenoj božićnoj pidžami.

U božićnim pidžamama

„Na božićno jutro, sneno i dugo…“, napisala je Severina. Za par sati fotografija je skupila više od 22.500 na Fejsu i 40.900 lajkova na Instagramu.

Podsetimo, Severina je tek letos pionovo počela da objavljuje fotke sa sinom  

„Moj sin i ja uživamo na prekrasnom otoku Vrniku. Na Googleu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju, te i premijera Plenkovića s djecom u Vatikanu… predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu „Maksimir“ koja kaže da je to štetno za djecu.

„Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav“ – napisala je Seve tada.

Milan zahtevao da Severina prestane da objavljuje fotke sina

Inače, Severinin bivši partner Milan Popović, koji se s pevačicom na sudu spori oko starateljstva nad sinom, zahtevao je da Severina prestane da objavljuje fotke i snimke Aleksandra čak i ako su snimljene s leđa.

„Sad se pokreće nova tužba u kojoj otac zahtijeva da dijete ne smijem objavljivati ni s leđa. Sumanuto… Neki dan se plješće premijeru Plenkoviću u Saboru jer je čovjek dobio dijete, a nekoliko dana kasnije se prošetao sa starijim sinom, što je izašlo u novinama, jednom je objavio fotografiju malene kćeri… Svi mogu, osim mene“, rekla je ranije.

Foto: Instagram/Severina

Svet Dijaspore /Izvor: Index.hr