ŠERIF, JANA i EMIR NA PROSLAVI DANA ZALJUBLJENIH U BEČU: Šerif Konjević nahvalio Janu kao niko do sada (VIDEO)

Povodom Dana zaljubljenih u organizaciji “Sportverband BIH” na čelu sa bračnim parom Melka i Semir Delalić u Beču je organizovan koncert na kome su udruženim snagama nastupili Jana Todorović, Šerif Konjević i Emir Ðulović.

Ovaj jedinstven koncert po mnogo čemu, održan je subotu 17. februara u prepunoj velikoj dvorani “Casablanca”, za koji su karte “planule” još u novembru kada su puštene u prodaju, te se uoči koncerta tražila karta više, međutim, njih više bilo nije.

Proslava Dana zaljubljenih otpočela je svečanom večerom, nakon čega je usledio muzički program u sklopu kog je prvi nastupio mladi Emir, a za njim Jana, pa Šerif, napravivši sjajnu atmosferu kada su gotovo svi prisutni ustali da đuskaju i pevaju.

Međutim, ono što je kamera portala Svet Dijaspore zabeležila jeste momenat kada je Jana po završetku svog nastupa, najavila kolegu Šerifa Konjevića koji je izašavši na binu nahvalio koleginicu kao niko do sada. Sta je Šerif rekao pogledajte klikom na link:

Delić atmosfere sa sinoćnjeg koncerta u Beču možete pogledati na video zapisima koje vam ekskluzivno donosi portal Svet Dijaspore:

Kao što se dalo videti i zaključiti na osnovu sjajne atmosfere koja je cele večeri vladala, koncert je sa oko 1400 posetilaca bio više nego uspešan, i svakako će biti upisan u sećanje svima koji su bili u prilici da lično prisistvuju ovom događaju.  

Šerif Konjević sa organizatorima koncerta Semirom i Melkom Delalić
Legendarni tonmajstor Cole
Organizatori sa prijateljima iz Graca
Stare jaranice: Jana i Melka

Tekst: Svet Dijaspore / Svetlana Nenadović Glušac

Foto & Video Copyright: Svet Dijaspore