PRIRODNO JE OPET U MODI: Iva Grgurić odlučila da izvadi silikone iz grudi, iskeširala 3.000 evra za operaciju!

Pobednica treće sezone rijalitija “Zadruga“ Iva Grgurić od kada se pojavila u medijima javno je govorila o svojim korekcijama kako na telu, tako i na licu. Međutim, od kada je uradila silikone u grudima pisali su se brojni komentari, a sada je donela odluku da ih izvadi:

Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala uvek je u prvom planu to – rekla je Iva, a onda otkrila da je na odluku došla sama.

– Intuicija mi govori da treba da se smirim i udam jer imam trideset godina. Preterala sam, treba da priznam grešku.

Iva je otkrila koliko će je ovo sve koštati.

– Kod svakog je drugačija situacija u zavisnosti šta radite, ali mislim da košta oko tri hiljade evra.

Grgurićevu nije ispratio dečko, jer kako kaže trenutno je slobodna, ali je zato majka bila tu.

Majka rijaliti učesnice retko se pojavljivala u medijima tokom, ali i nakon Ivinog učešća u “Zadruzi“, ali ovoga puta odlučila je da stane pred kamere i otkrije kako ona gleda na operacije svoje ćerke.

Ona ima nežnu figuru i onda joj to ne stoji da ima velike grudi. Nije joj strah što je mama tu, nas dve smo kao prijateljice, nego kao mama i ćerka. Imamo poseban odnos. Rekla sam joj što je preterala sa grudima uvek joj kažem istinu, kao i baka i svi što joj kažemo. Ona je tako htela i njene se želje moraju ispuniti– rekla je Ivina majka, kojoj je želja da uskoro postane i baka.

Željna sam malog unučića, stalno je gnjavim. Bitno je da sebi nađe partnera i bude srećna, pa onda to mi je najbitnije.

Izvor: Blic.rs