Premijera filma „Indigo Kristal“ u petak 24. marta u Beču uz prisustvo glumaca! (VIDEO)

Film „Indigo Kristal“ reditelja Luka Mihailović, premijerno će biti prikazan u Beču u petak, 24. marta, u bioskopu Cineplexx Millennium City, sa početkom u 19:30 časova.

Svečanu premijeru u Austriji će svojim prisustvom uveličati glumci Miodrag Radonjić, Denis Murić i Nina Janković, kao i režiser filma Luka Mihailović.

Nakon svečane premijere u Beču, film nastavlja da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City, Donau Zentrum i Lugner City Kino. Austrijska publika će imati priliku da pogleda film „Indigo Kristal“ i u Cineplexx bioskopima širom zemlje u nedelju, 26. marta.

„Indigo Kristal“ će takođe 26. marta biti prikazan u odabranim bioskopima Nemačke, Švajcarske, Švedske, Norveške, Belgije, Italije, Luksemburga kao i u Češkoj republici i na Malti.

Radnja filma je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…

Glavne uloge tumače Miodrag Radonjić i Denis Murić, a u ostalim ulogama su Nina Janković, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Djurović, Pavle Mensur, Mateja Popović, Relja Despotović, Gorica Popović i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Foto & Video: Promo