Nižu se razlozi za slavlje: Kad Zoran Kalabić slavi ćerki Ani 18. rođendan (VIDEO)

U životu biznismena Zorana Kalabića, osnivača „4M Immobilien“ i predsednika udruženja „Privileg“, u poslednje vreme samo se nižu razlozi za slavlje.

Naime, nakon toga što je za Dan državnosti 15. februara ukazom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na svečanoj ceremoniji u Predsedništvu Srbije odlikovan Karađorđevom zvezdom za naročite zasluge u jačanju odnosa između Austrije i Srbije u oblasti javnih i privrednih delatnosti, Zoran Kalabić je protekle nedelje imao razlog za još jedno veliko slavlje.

Zoran Kalabić i predsednik Aleksandar Vučić / Foto: Screenshot

Naime, Zoranova ćerka Ana ušla je u svet odraslih, a žurku povodom njenog 18. rođendana ponosni tata obeležio je sjajnom zabavom u restoranu „808“ u Beču.

Tako su se pomenute večeri na jednom mestu okupili članovi porodice i mnogobrojni prijatelji koji su svojim prisustvom uveličali Anino slavlje uz pregršt penušca, plodova mora i raznih đakonija.

Za sjajnu atmosferu pobrinulo se mnoštvo muzičara, čiji su se repertoari sastojali od džez standarda, popa i roka, pa sve do šansona i narodne muzike.

Velika žurka povodom Aninog 18. rođendana ostaće upamćena po sjajnom provodu i fantastičnoj atmosferi, kao i po odličnoj organizaciji za koju su bili zaduženi Kalabić i njegova lepša polovina Adrianna Lushezy.

Inače, Zoran Kalabić je ponosni otac tri ćerke Nikoline, Ane i Mie Loren i jednog sina koji nosi veliko ime – Marco Antonio.

Uzvišeni gost među zvanicama Vladika Andrej sa majkom
NJ.E. Siniša Bencun, ambassador BIH pri OSCE-u (u sredini), Mladen Filipović, šef predstavništva Republike Srpske u Austriji (u pozadini), konzul Milica Vučković, Ambasada R. Srbije u Beču (desno) i Kosta Dobrilović (2.s.l.)
Među gostima Dragan Marković Palma sa suprugom
Heinz Habe (European Police Association) i Nemanja Damnjanovic (l.) sa suprugama
Emotivni govor ponosnog oca
Za sreću…
Odlična organizacija… Adrianna, Sava i Ana (s.d.n.l.)
Slavljenica sa drugaricama
Marco Antonio sa stricem

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Privatna arhiva