Pogledajte gest Lejdi Gage na „Oskaru“ kojim je oduševila planetu (VIDEO)

Lejdi Gaga je oduševila gestom na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Dok je šetala svečanim tepihom, jedan od okupljenih fotografa se spotakao i pao, a pevačica je odmah pritrčala kako bi mu pomogla da ustane. Snimak na kom Lejdi Gaga postaje heroina dodele Oskara preplavio je društvene mreže gde mnogi veličaju njen potez, preneo je City Magazine.  

„Kraljica, ona je tako draga i brižna osoba“, „Heroina“, „Evo zašto ona zaslužuje sve najbolje u životu“, „Majka“, „Kraljica ljubaznosti“, „Svetica u muzičkoj industriji“, „Gaga je uvek ikona“, „Nije se uopšte premišljala da li hoće da mu pomogne, to je bio prirodan refleks“, „Niko drugi mu nije priskočio upomoć“, samo su neki od komentara korisnika ispod videa objavljenog na Tviteru.

Nakon što je u zadnji trenutak potvrđeno kako će Gaga nastupiti na dodeli, pevačica je pre izlaska na binu skinula svu šminku i presvukla se u običnu crnu majicu i pantalone, a i za svoje ležerno izdanje dobila je brojne pohvale.

A onda je Lejdi Gaga oduševila svojim performansom prilikom izvođenja pesme “Hold my hand” kada se pojavila u farmerkama, majci, patikama i bez šminke… Pogledajte kako je izgledao taj njen nastup:

Izvor: N1.rs  

 Svet Dijaspore