„PREDSTAVLJEN JE KAO ROGONJA, MALO KOJI MUŠKARAC BI PODNEO TU MEDIJSKU BRUKU“: Jelena Karleuša iskreno o odnosu sa Duškom Tošićem

Pevačica Jelena Karleuša je iznenadila pratioce na društvenim mrežama, kada je u julu prošle godine otkrila da se razvodi od supruga, nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića, s kojim ima dve ćerke.

Jelena je sada, gostujući u jednom podkastu, progovorila o odnosu sa suprugom, priznala da bi zbog njega „krenula na desetoricu“, ali i otkrila da su potpuno različiti kada su neke stvari u pitanju.

Ne mogu da ne volim Duška. On je otac moje dece, voleću ga zauvek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu, ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu„, rekla je pevačica i naglasila da su ona i Tošić „potpuno različite osobe“.

Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao… „, rekla je Jelena u podkastu Informer TV.

Izvor: Mondo.rs/Informer