Poslušajte duet Petra Graše i Nine Badrić “Nemoj” (VIDEO)

Nakon što je premijerno izveden na Festivalu “Melodije Jadrana”, duet Petra Graše i Nine Badrić koji nosi naziv “Nemoj” objavljen je i na platform “YouTube”.

„U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bih se osjećao komforno u suradnjama, mora se poklopiti sve – i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo čekamo da se sve 3 stvari susretnu i dočekali smo to u pjesmi Nemoj. Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti“, ispričao je Grašo.

„Od upoznavanja Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će ju publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje“, dodala je Nina.

Na ovom duetu je radio bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, a nakon izvođenja “Nemoj” na Festivalu “Melodije Jadrana”, pesma je dobila ovacije publike.

Poslušajte i podelite sa nama vaše mišljenje, kako se vama dopada pesma “Nemoj”.

Svet Dijaspore /Izvor: Index