PONOVO STIŽU RODE: Petar Grašo potvrdio: „Istina je, očekujemo drugo dete“

Tačno pre godinu i devet meseci Hana Huljić i Petar Grašo postali su roditelji malene Albe, a njihova mezimica uskoro će dobiti društvo!

Ovu srecnu vest, popularni splitski pevač potvrdio je u telefonskom razgovoru voditelju emisije TV Nova „IN magazin“ Gordanu Vasilju i to iz Skoplja, gde je odzao i treci po redu rasprodati koncert.

Grašo se trenutno nalazi u Skoplju, gde je održao treći rasprodati koncert u Makedonskoj filharmoniji.

Trudna Hana se posljednji put u javnosti pojavila pre desetak dana na otvaranju izložbe ‘Univerzum kroz Ljubav’ u Dioklecijanovim podrumima. Tom prilikom je za Novu TV ispričala je koliko je radosti u njihove živote unijela ćerkica Alba, koja će u julu proslaviti drugi rođendan

„Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život“, izjavila je Hana u ekskluzivnom intervjuu koji je početkom januara dala za istu emisiju „Magazin IN“, te je otkrila kako se snašla u ulozi majke.

“Pa ja mislim da sam se okej snašla. Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama“, priznala je.

Kako je tada otkrila, mnogo joj pomažu obe bake, a najveća podrška joj je, naravno, njen Petar.

“Ma prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji“, otkrila je tada Hana.

Izvor: IN Magazin / TV Nova