POLICIJI U ZAGREBU BEŽAO MERCEDES SA 170 km/h: ŠOK – za volanom devojčica od 12 godina!

Divlja vožnja po ulicama Zagreba od Trnja do udaljenoga Petruševca pa nazad do centra, odvijala se oko ponoći u nedelju kada je beli Mercedes C klase pokušao umaći poteri u kojoj je učestvovalo više policijskih automobila. Luda vožnja belog Mercedesa završila je u Mihanovićevoj ulici, odmah uz Hotel Esplanade, kada se auto slupao, srećom bez žrtava.

Policajce koji su okružili Mercedes, a koji su pre toga pola sata lovili po ulicama od Maksimira, nemalo je iznenadilo kada je iz automobila izašla 12-godišnja djevojčica.

O tome kako se mala vozačica našla iza volana automobila svoje majke, koji je jedno vreme ispred policije vozio brzinom od neverovatnih 170 km/h, te je li ona upravljala automobilom, postoji nekoliko verzija.

Prema jednoj od njih, devojčica je krišom uzela automobil kako bi se provozala do Mekdonaldsa, ali kada je videla da joj je policija za petama u strahu je pokušala da pobegne te je na kraju slupala auto.

Prema drugoj verziji, koju policija takođe pokušava da proveri, devojčica se u ludoj vožnji našla protiv svoje volje, odnosno ostala je zatočena u Mercedesu koji je ukrao jedan mladić, a koji je odmah nakon sudara, pre dolaska policije, napustio slupani auto.

Sve ove verzije policija još uvek istražuje. Bilo kako bilo, zbog svoje dobi djevojčica ionako ne može da odgovara te ju je policija odmah vratila kući, piše Jutarnji list a prenosi Nova.rs.

Izvor: Jutarnji List