BEOGRADSKA PREMIJERA FILMA „NEDELJA“: Film o Džeju privukao mnoštvo javnih ličnosti (FOTO+VIDEO)

Sinoć je u Beogradu održana premijera dugo očekivanog filma „Nedelja“, koji se bavi životom pokojnog folkera Džeja Ramadanovskog.

Među prvima su u Mts Dvoranu stigli glavni junaci ovog ostvarenja, među kojima i Husein Alijević Husa koji i tumači ulogu Džeja, koji je došao u društvu supruge i Alena Selimja koji tumači lik Džeja u periodu kad je bio dete.

Husein Alijević Husa koji i tumači ulogu Džeja u društvu supruge i Alena Selimja

Veliku pažnju prisutnih privukao je dolazak ćerki Džeja Ramadanovskog, Marije i Ane, koje su na premijeru došle sa muževima, Ana sa suprugom, pevačem Adilom Maksutovićem.

Džejeve mezimice Marija i Ana sa muževima,. Ana sa suprugom Adilom Maksutovićem

Premijeri je prisustvalo i mnostvo drugih Džejovih kolega, tako su crvenim tepihom prošetali: Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, Mina Kostić koja je bila velika prijateljica Ramadanovskog u pratnji svoje ćerke Anastasije, Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Sanja Vučić, Tea Tairović, Aca Sofronijević

Ceca i Anastasija
Mina i Anastasija
Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom i svojom naslednicom

Među posetiocima bioskopa zapažen je bio i dolazak glumca Dragana Bijelogrlića, kao i kompozitora Damira Handanovića sa suprugom, ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović.

Damir Handanović sa suprugom, ministarkom Dubravkom Đedović

Nakon beogradske premijere, film “Nedelja” biće prikazan i u biskopima širom Evrope u prvoj polovini februara. Više informacija o tome uskoro na portalu Svet Dijaspore.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/nedelja.film