Petak 13. i Jala Brat & Buba Corelli u Beču (VIDEO)

Ima onih koji veruju da petak 13. donosi nesreću, te izbegavaju svaki vid rizika kako bi tog dana prevarili “mračne sile” i izbegli eventualne posledice.

No, na sreću Bečlija takvih je malo, a među njima su i vlasnici kluba „Stage“ koji su upravo na petak 13. zakazali nastup popularnog rep dvojca Jala Brat i Buba Corelli – i nisu omašili…

Jala Brat i Buba Corelli -o njima je nedavno pisala i Austrijska štampa / Foto: Svet dijaspore
Sjajna atmosfera u klubu Stage / Foto: Svet dijaspore

Naime, klub je bio pun, a nastup Jale i Bube energičan kao i uvek kada su ovi reperi u pitanju.

Kako je bilo na nastupu Jala Brata i Bube Corellia u Beču, pogledajte u video zapisima koje vam donosi portal Svet dijaspore:

O Bosanskim reperima nedavno je pisala i Austrijska štampa, povod tome bio je to što je njihova pesma “Criminal” u veoma kratkom vremenskom periodu dospela na prvo mesto čuvene “Ö3 Charts” liste. Tolikoj slušanosti doprineo je i super popularni reper RAF Camora koji se u pomenutoj pesmi pojavljuje u ulozi gosta.

“Bosanski rep-duo uspeo je da napravi hit koji je prevazišao Bosansko/Hrvatsko/Srpsko govorno područje i skrenuo pažnju na sebe” – pisao je austrisjki dnevni list “Kurier” – dodavši još i:“Istorijska je činjenica da su dva Balkanska muzičara uspela da se popnu na prvo mesto Ö3 liste”.

Pesma “Criminal” na Youtube platformi beleži više od 10 miliona pregleda, a za sve koji do sada nisu imali priliku da čuju, pomenutu pesmu možete čuti na našem portalu:

Jala Brat & Buba Corelli & RAF Camora – Criminal – YouTube